Babybio 3 Vruchtengranen Quinoa 6m 220g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Quinoa is een zeer populair oerzaad in Zuid-Amerika! Met zijn lichte nootachtige smaak gaat hij heerlijk samen met de zoetheid van het fruit.

Babybio heeft de beste oogsten opgezocht en in haar recept verwerkt, met zoete vruchten die de smaakpapillen van uw kind zullen verrukken.

Gebruik

• In de zuigfles: giet een aangepaste hoeveelheid graanvlokken in de zuigfles met lauwe melk (moedermelk of opvolgmelk). Schudden.

• In het bord: giet een aangepaste hoeveelheid graanvlokken in een bord met lauwe melk (moedermelk of opvolgmelk) en roer om.

Samenstelling

Biologische kindergranen met fruit.

Rijstmeel * 80,2%, quinoameel * 8,7%, bananenvlokken * 8,6%, sinaasappelvlokken * 1,5%, appelvlokken * 1%, thiamine (vitamine B1).

Kan sporen bevatten van: gluten, melk

* Ingrediënten uit de biologische landbouw

ERV: referentiewaarde voor etikettering

Gemiddelde voedingsanalyse Voor 100g
Energetische waarde 1690 Kj / 398 Kcal
Vet (g) 1.6
waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,7
Koolhydraten (g) 86
waarvan Suikers (g) 7,5
Vezels (g) 2.4
Eiwitten (g) 8.8
Zout (g) 0,02
Thiamine (mg) 1,15 (230% ERV)
Natrium (mg) 8
Indicatie

Voor baby's vanaf 6 maanden.

Gegevens
CNK4364634
MerkenBabybio