Calmosine Drink Rustgevend Plantextr.bio 12 Dosis

Niet beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Calmosine digestie is een voedingssupplement samengesteld uit waterige extracten van organische planten, te gebruiken vanaf jonge leeftijd in geval van spijsverteringsklachten.

Dit voedingssupplement verbetert het spijsverteringscomfort (VENKEL), en kalmeert, vooral op het niveau van de spijsvertering (LINDE). Calmosine digestie heeft een aangename smaak dankzij de oranjebloesem die het bevat. Zonder bewaarmiddelen - Geen toegevoegde smaakstoffen

Gebruik

Drink 5 ml onverdund voor elke voeding, maximaal 6 keer per dag. Eenmaal geopend, moet de fles maximaal 10 dagen in de koelkast worden bewaard. De doses zijn voor eenmalig gebruik en moeten na opening worden weggegooid. Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Samenstelling

WATER, PLANTENEXTRACTEN(PLANTAARDIGE GLYCERINE, VENKELZAAD-FOENICULUM VULGARE, LINDEBLOESEMS - TILIA CORDATA, ORANJEBLOESEM - CITRUS AURANTIUM (0,16%)), FRUCTOSE, VOEDINGSZUUR, CITROENZUUR

Indicatie

-

Gegevens
CNK3248689
FabrikantenExpanscience, Laboratoires Laudavie
MerkenCalmosine
Breedte70 mm
Lengte110 mm
Diepte30 mm