Naqi Cold Pack Small 7x27cm 2

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De NAQI® Cold Pack Small herbruikbare koude kompressen zijn geschikt voor langdurige pijnverlichting. Deze unieke gelkompressen blijven soepel tot -30°C waardoor het meteen vanuit de diepvries eenvoudig en pijnloos aangelegd kan worden.

De blauwe gel is 100% veilig, niet giftig en biologisch afbreekbaar.

Doordat de bedrukking zich aan de binnenzijde van de verpakking bevindt, gaat de inkt niet af en kan het niet in contact komen met de huid. Met zijn 4 lagen is deze pack ook uitermate sterk!

Gebruik NAQI Cold Pack Small:

  • Gyneacologie
  • ORL
  • Verstuikingen
  • Kneuzingen
  • Hoofdpijn (migraine)
  • Ontstekingen
  • Zwellingen
  • Insectenbeten

De NAQI® Cold Pack Small is een medisch hulpmiddel en heeft een afmeting van 7 x 27 cm.

Gebruik

Bewaar de NAQI® Cold Pack altijd in de diepvries ten minste 2 uur voor gebruik. Plaats de NAQI® Pack maximum 20 tot 30 minuten op de kwetsuur, maar nooit rechtstreeks op de huid. Gebruik de bijgeleverde beschermhuls of een droge schone doek. Herhaal indien nodig na een pauze van 30 min tot 2uur .

Plaats na gebruik de NAQI Cold Pack meteen terug in de vriezer zodanig deze steeds voldoende koud is voor gebruik.

Samenstelling

Aqua, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Cellulose, C.I.42051

Indicatie

Gebruik de NAQI Cold Pack voor pijnverlichting en als koude behandeling aangewezen is, o.a. bij : kneuzingen, spierverrekkingen, (voorkomen van) zwellingen, bloeduitstortingen, hoofdpijn, tandpijn, recuperatie.

Contra indicatie

De NAQI Cold Pack nooit direct op de huid leggen. Vermijd contact met open wonden.

Gegevens
CNK0280081
FabrikantenNaqi
MerkenNAQI
Breedte68 mm
Lengte274 mm
Diepte43 mm