Sjankara Palo Santo Ess. Olie 11ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bursera graveolens. (Limonene, menthofurane). Gebruikt deel: hout van wilde teelt uit Equador.

Deze etherische olie wordt gedistilleerd uit het hout van de Bursera graveolens. Deze boom komt uit het Ecuadoriaanse deel van het Amazonewoud. Het regenwoud blijft gevrijwaard: enkel dood hout kan gebruikt worden voor de distillatie van deze unieke etherische olie. Pas bij het afsterven van het hout wordt de olie gevormd! Het levende hout is nauwelijks aromatisch. Onze olie is afkomstig van een ambachtelijke distillateur, wiens maximale productie 40 kg etherische olie per maand is. Traditionele indiaanse sjamanen gebruiken palo santo (heilig hout) om het lichaam en de omgeving te zuiveren van negativiteit ("mala energia"). Het wordt ook gebruikt als insectenwerend middel. Verwerkt in kruidenthee wordt het gebruikt bij problemen van de luchtwegen en de spijsvertering.

In de aromatherapie wordt deze etherische olie gebruikt voor de verzorging van de luchtwegen, bij pijnlijke spieren en betere mobiliteit van de gewrichten. In verstuiving desinfecteert het de atmosfeer. Verbetert zuurstofopname en werkt slijmverdrijvend. Palo santo werkt rustgevend en angststillend, speciaal bij paniekaanvallen. De olie werkt aardend en bevordert concentratie, creativiteit en meditatie. Het is een optimistische olie die ons helpt beter om te gaan met negativiteit. De geur is warm, houtachtig met een frisse muntachtige ondertoon.

Gegevens
CNK4371621
FabrikantenSjankara
MerkenSjankara